Rezultat iz Londona po mjeri navijača Liverpoola, najbolje od Premiershipa tek slijedi

Palace osvojio bod protiv Cityja

Rezultat iz Londona po mjeri navijača Liverpoola, najbolje od Premiershipa tek slijedi

Edmir Škorić

Manchester City je bio mnogo jači od Crystal Palacea na Selhurst Parku u Londonu, ali nije uspio da postigne pogodak.

Duel Palacea i Cityja završen je nepopularnim rezultatom 0:0, što naravno nikada ne očekujete na mečevima jedne od najefikasnijih momčadi u svijetu.

Građani su stvorili nekoliko dobrih šansi, tokom svih 90 minuta dominirali, naročito u svom prepoznatljivom posjedu lopte, ali jednostavno nije bilo konkretne završnice kako bi se ostvarila važna pobjeda.

Ovih 0:0 odgovara i Crystal Palaceu, a naročito Liverpoolu, koji je trenutno na četiri boda zaostatka, s tim da ima i utakmicu manje. Dakle, Redsi su dobili šansu da se u potpunosti uključe u borbu za titulu, a do prije par kola prednost Građana na tabeli bila je mnogo uvjerljivija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pepov City svoj naredni meč u Premiershipu igra 2. aprila, kada će gostovati Burnleyju, dok Redse čeka zaostali meč s Arsenalom u Londonu već za dva dana.

U slučaju da gosti pobijede, imat će samo bod zaostatka na devet kola do kraja, što će nam svima priuštiti pravi užitak praćenja najatraktivnije nogometne lige na svijetu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Navlaci ih City da bude sladje
6 5
bhodzic
Ma City ka'rna ekipa. Pa nisu u stanju slabašnom Palasu utrpati tri komada, a oni 0. Liverpool opet prvak, iako nisam fan
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi