Čudo u Prvoj ligi Federacije: Fudbaler Orašja nadmašio Ronaldove makazice!
Je li ovaj gol ljepši od sinoćnjeg Ronaldovog?

Gol svih golova

Čudo u Prvoj ligi Federacije: Fudbaler Orašja nadmašio Ronaldove makazice!

Zvanično najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo sinoć je u Torinu dobio aplauz od navijača Juventusa nakon makazica za 2:0, a aplauz od svojih saigrača i malobrojne publike danas je zaslužio Antonio Vidović. 

Tužne su te fudbalske sudbine. Kada Ronaldo postigne gol u četvrtfinalu Lige prvaka, isti obiđe planetu, a onaj postignut u Prvoj ligi Federacije većinom vide samo gledatelji na stadionu.

Ipak, golčina Vidovića zaslužila je i našu pažnju, a kako i ne bi. On je za svoje Orašje u današnjem meču 20. kola Prve lige Federacije postigao dva gola, a o jednom od njih će se prepričavati godinama, sigurno.

Vidović je nakon jednog centaršuta sa desne strane uhvatio makazice baš kao Cristiano Ronaldo u Torinu i postigao možda čak i ljepši pogodak. Žao nam je samo što ga ne možemo vidjeti iz više uglova...

Inače, Orašje je na kraju savladalo Čapljinu sa 3:1.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Lud
O'cam jebo ronalda...
28 3
Benjamingst
Stadion fin koji propada polako... Gol je klasa....
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi