Ludnica kakvu Srbija ne pamti: Tri gola u nadoknadi, radost za Crvenu zvezdu, suze za Partizan

Nevjerovatna utakmica u 30. kolu

Ludnica kakvu Srbija ne pamti: Tri gola u nadoknadi, radost za Crvenu zvezdu, suze za Partizan

Haris Zilić

Uzbudljiv vikend i na fudbalskim terenima u Srbiji. Navijači Crvene zvezde imaju najviše razloga za slavlje nakon utakmica 30. kola Super lige.

U 30 .kolu, Partizan je večeras u gostima poražen od Čukaričkog rezultatom 3:2 i sada pred sedam kola doigravanja Zvezda ima sedam bodova prednosti što je može se reći kapitalna prednost u odnosu na gradske rivale.

Bila je večeras otvorena utakmica, imali su oba tima svoje šanse, ali nažalost po navijače Partizana njihovi ljubimci su imali slabu realizaciju u prvom poluvremenu.

Domaćini su svoju šansu u prvom poluvremenu iskoristili. Vinicius Mello je u 28. minuti pogodio za 1:0 na asistenciju Dočića i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku šok za Partizan na samom startu drugog poluvremena.

U 51. minuti Čukarički koristi još jednu šasnu koja im se ukazala i Ivanovića pogađa za tada ozbiljnih 2:0.

Oglasi

Taj gol kao da je presjekao igrače Partizana u jednom trenutku.

Pokušavao se beogradski tim vratiti u utakmicu, a onda ludnica u sudijskoj nadoknadi vremena gdje smo vidjeli čak tri gola.

Prvo je Partizan u 90. minuti preko Severine smanjio na 2:1, da bi u drugoj minuti nadoknade Baždar poravnao na 2:2, ali Nikčević u četvrtoj minuti sudijske nadoknade pogađa za 3:2 i veliki trijumf Čukaričkog.

Nevjerovatna finiš i ludnica u duelu Čuakričkog i Partizana, utakmica koja će se sigurno dugo pepričavati.

Dakle, Crvena zvezda je lider na tabeli Super lige Srbije sa 77 bodova, Partizan je drugopalsirani sa 70 osvojenih bodova.

U Srbiji je završeno 30 regularnih kola i sada se liga dijeli gdje ćemo gledati sedam kola za prvaka i sedam kola za opstanak.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Super liga Srbije, 30. kolo:

Čučarički - Partizan 3:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi