Čurjurić u transu poslije meča 'prozvao' Plave: Željo je dobro prošao danas!

Minimalna pobjeda Plemića

Čurjurić u transu poslije meča 'prozvao' Plave: Željo je dobro prošao danas!

S. Mlaćo

Zrinjski je danas upisao pobjedu 1:0 protiv Željezničara te ostao u trci za prvo mjesto. Plemići su slavili pogotkom Pezera, te na kraju imali razloga za zadovoljstvo.

Ivan Čurjurić u prvom dijelu sezone nosio je dres Željezničar, a zatim otišao put Mostara. Danas je pružio veoma kvalitetnu partiju.

"Nismo ušli u utakmicu kako smo očekivali, bili smo uspavani ali smo zatim kontrolisali utakmicu. Željo nam nije stvorio ništa ni sa igračem više, pa je i dobro prošao na kraju. Želim svima da pokažem da sam pravi igrač", kazao je Čurjurić nakon meča.

Navijači Zrinjskog danas su proslavili 25.rođendan te priredili pravi spektakl.

"Čestitam im 25 godina, napravili su fantastičnu atmosferu, te mislim da imamo najbolje navijače u državi", istakao je Čurjurić kojem će navijači Željezničara sada sigurno mnogo zamjeriti.

Čurjurić je u dresu Željezničara govorio o superlativima o timu sa Grbavice, te njegovim navijačima, ali sada je 'ploču okrenuo' za veoma kratak period.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bebi
picka prodana dok je zeljo bio u krizi on se opijo po sarajevu i kurvo sa tinejdzerkama a lafo porodican tip
3 10
milivoje
Karina obična
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti