Čustović u izolaciji priprema utakmicu, čita knjigu, pleše...
Screenshot

Bajevićev pomoćnik

Čustović u izolaciji priprema utakmicu, čita knjigu, pleše...

Radi sprečavanja širenja koronavirusa u kućnoj izolaciji je i član stručnog štaba reprezentacije BiH Adnan Čustović.

Mostarac je početkom mjeseca preuzeo belgijski Oostende s ciljem da spasi ovaj klub od ispadanja, ali problem s koronavirusom zaustavio ga je u toj misiji i sada, kao i svi igrači, mora biti u kući.

U belgijskim medijima se pojavio zanimljiv video koji prikazuje kako izgledaju ti dani kod fudbalera Oostendea, ali i trenera Čustovića koji se, po onome što se vidi, odlično zabavlja.

"Pripremam utakmicu protiv Cercle Bruggea i treninge. Možete i čitati i knjigu", kaže Čustović, koji u jednom momentu pokazuje i da mu plesanje ide od ruke.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Pogledajte...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi