Cutrone potpisuje novi ugovor s Milanom

Ostaje vjeran Rossonerima

Cutrone potpisuje novi ugovor s Milanom

E. Škorić

Mladi Milanov napadač Patrick Cutrone ostat će najvjerovatnije u klubu i u narednom periodu.

Cutrone je ove sezone najbolji strijelac Rossonera i svojim golovima vratio je Milanu nadu da se može plasirati u Ligu prvaka, a njegov njuh za gol je toliko izražen da ga uspoređuju s Filippom Inzaghijem.

Kako javljaju mediji u Italiji, Cutrone je pristao na produženje ugovora s Milanom i uskoro će potpisati, što će svakako biti sjajna vijest za sve navijače na San Siru.

Ovaj 20-godišnji napadač postigao je ove sezone 13 golova u Seriji A, a navodno će s novim ugovorom dobiti znatno bolje uslove i veću platu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novopečeni reprezentativac Italije bio je na meti Borussije Dortmund, ali Milan ništa ne prepušta slučaju, pa će novi ugovor zadržati Cutronea u redovima višestrukog prvaka Evrope.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi