Cutrone živi bajku: Ne mogu vjerovati da se dogodilo!

Čudo od djeteta

Cutrone živi bajku: Ne mogu vjerovati da se dogodilo!

Edmir Škorić

Milanov napadač Patrick Cutrone pravo je otkrovljene ove sezone i Milan je "slučajno" pronašao napadača kakvog se obično plaća desetine miliona eura.

Cutroneu nedostaje mnogo toga da bude klasa, ali ima nevjerovatan osjećaj za prostor, doslovno zna gdje i kada da se postavi u datom trenutku, kao što je to nekada radio Philippe Inzaghi.

Protiv Chieva je zabio gol za 2:2, a njegov tim je slavio s 3:2 i Cutrone je sa 15 golova predvodio Rossonere, pa je jedan od ključnih što klub Rina Gattusa i dalje vjeruje u plasman u Ligu prvaka.

"Bilo je presudno da pobijedimo, a još je bolje kada postignem gol. Sada moramo ostati na oovm putu. Ovo je bila jako važna utakmica, trebala su nam tri boda. Želim da napredujem i da se poboljšam, da uvijek budem tamo gdje je lopta", poručio je Cutrone, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Debi u dresu Italije? Bit će jako uzbudljivo. Iskreno, nisam to očekivao. Nisam mgao vjeroati kada sam vidio spisak. Daću sve od sebe u dresu seniorske reprezentacije".

Cutroneu će konkurencija u napadu Italije biti Andra Belotti (Torino), Antonio Candreva (Inter), Federico Chiesa (Fiorentina), Ciro Immobile (Lazio), Lorenzo Insigne (Napoli), Simone Verdi (Bologna).

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi