Da li bi grčki selektor bio zadovoljan s četiri boda iz duela s Lihtenštajnom i BiH?

"Idemo na pobjedu u svakoj utakmici"

Da li bi grčki selektor bio zadovoljan s četiri boda iz duela s Lihtenštajnom i BiH?

E. Škorić

Grčki selektor Angelos Anastasiadis je govorio o početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Grčka će u kvalifikacijama za EP biti jedan od glavnih konkurenata bh. selekciji, a prvi duel ovih ekipa bit će odigran u Zenici 26. marta.

"Kroz ovu filozofiju stvaramo tim. Nadam se i vjerujem da ćemo uspjeti. Vjerujem djeci. Mi ćemo dati sve od sebe “, kazao je Anastasiadis.

Na pitanje novinara da li bio zadovoljan s četiri boda iz naredna dva meča u kojima Grčka igra protiv Lihtenštajna i BiH, selektor Anastasiadis je odgovorio:

"Nemojte mi tražiti da vam kažem nešto tako. Nema utakmice u kojoj ćemo ići samo da ne izgubimo. Idemo na pobjedu u svakoj utakmici. Imam povjerenje u ove igrače".

Grčki selektor nada se punom stadionu u Atini kada budu važne utakmice protiv Italije, BiH...

"Kada sam bio u Panathinaikosu, sanjao sam o punom Olimpijskom stadionu u mečevima Lige prvaka. Nadam se i vjerujem da će tribine biti pune gdje god budemo igrali i protiv bilo koga", zaključio je grčki selektor.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Grčka je, podsjećamo, u grupi s Italijom, BiH, Armenijom, Lihtenštajnom i Kiprom.

Top Komentari

SakeArsenal
Neka šuti, i tri boda mu je previše :D
0 2
RodjeniRA
Ti ćeš vlašino pravoslavna jedino imati punu mrežu golova protiv Bosne i Hercegovine!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi