Grci objavili popis igrača za meč protiv Bosne i Hercegovine
Grčka ima dugu historiji utakmica protiv selekcije BiH. To je jedna od reprezentacija sa kojom smo najčešće igrali (Foto: EPA)

Angelos Anastasiadis izabrao 23 fudbalera

Grci objavili popis igrača za meč protiv Bosne i Hercegovine

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Grčke Angelos Anastasiadis odbrao je 23 fudbalera za utakmicu kvalifikacija protiv Bosne i Hercegovine.

Anastasiadis će ekipu okupiti 18. marta, Grcima prvo slijedi duel sa Lihtenštajnom 23. marta, a zatim tri dana kasnije putuju u Zenicu, gdje im slijedi duel sa reprezentacijom BiH.

Grčki selektor je odlučio pozvati ove igrače:

Barkas, Paschalakis, Vlachodimos, Papastathopoulos, Sivas, Rissanis, Bakakis, Koutris, Valerianos, Mavrias, Kolovos, Samaris, Mandalos, Bakasetas, Masoura, Buchalakis, Zekas, Kourbelis, Siopis, Fortunis, Mitroglou , Koulouris, Dionis.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Meč Bosna i Hercegovina- Grčka igra se 26. marta na stadionu Bilino polje u Zenici.

Podsjetimo, Zmajevi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo otvaraju utakmicom protiv Armenije 23. marta na stadionu Grbavica u Sarajevu.

Top Komentari

Juve88
Jbt imena kao u dinosaurusa
3 0
Adi Kamberovic
Joj novinara ne napise klubove
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi