Da li će City zažaliti? Mladi fudbaler Reala driblingom "zaludio" protivnika i javnost!

Sjajan potez Diaza

Da li će City zažaliti? Mladi fudbaler Reala driblingom "zaludio" protivnika i javnost!

Povratkom Zinedinea Zidanea na klupu Real Madrida stvari su se okrenule i za mladog Brahima Diaza.

Brahim Diaz je u Real stigao u januaru ove godine iz Manchester Cityja, a Građane je odlučio napustiti zbog slabe minutaže na Etihadu.

Smatrao je Diaz da u skorije vrijeme neće dobiti pravu šansu u Cityju, pa je stigao u Real, koji ga je "namamio" upravo obećanjima o minutaži i mjestu u timu.

Nije se naigrao Diaz po dolasku u Real, ali se onda Zidane vratio u Madrid i odmah primijetio kvalitete 19-godišnjeg ofanzivca.

Sinoć je Zidane Diazu dao šansu u startnoj postavi Real Madrida u duelu sa Getafeom, a mladi fudbaler je opravdao povjerenje svog šefa struke.

Diaz je sinoć demonstrirao svoj talenat i izveo nekoliko majstorskih poteza, od kojih je svakako najbolji bio onaj iz drugog poluvremena kada je na sjajan način uspio Arambarriju probaciti loptu kroz noge.

Inače, sinoćnji duel Getafea i Real Madrida je završen rezultatom 0:0, a Brahim Diaz je igrao do 71. minute.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon Diazove sinoćnje predstave postavlja se logično pitanje - Da li će Građani zažaliti što ovo mladom fudbaleru nisu dali pravu šansu?

Brahim Diaz je od dolaska na Bernabeu upisao sedam nastupa za Real Madrid. Još se nije upisivao u strijelce, ali je zabilježio jednu asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Kakve gluposti vi prosipate... covijek odradio jedan trening i sad neko treba da žali? Glupljeg članka odavno nisam pročitao... ako će žaliti za bilo kome to je Sancho koji je otišao za marku a started je u borussiji... i ima trenutnu vrijednost od 150 millionw
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi