Da li će Ćivić u Dinamo: Prosinečki otkrio šta misli o lijevom beku

Žuti mu mnogo vjeruje

Da li će Ćivić u Dinamo: Prosinečki otkrio šta misli o lijevom beku

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Eldar Ćivić mogao bi ovog ljeta pojačati zagrebački Dinamo. Ćivić se nalazi na spisku želja struke Modrih, a trenutno nosi dres Sparte iz Praga, ali ne dobija baš često priliku.

Međutim, u reprezentaciji naše zemlje je standardan. Robert Prosinečki ga očigledno mnogo cijeni, a u razgovoru za 24.sata.hr kratko je prokomentarisao lijevog beka.

"Otkako igra u reprezentaciji, nitko nam nije stvorio problem po toj lijevoj strani. On je jako dobar igrač i dobra osoba. Mislim da bi bio pojačanje za Dinamo", rekao je popularni Robi.

Dinamo sa pripremama starta u srijedu, a da li će se uskoro pojavit i bh. reprezentativac ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Vrijednost Ćivića procjenjuje se na milion eura.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BiHScout
nece niko ni stvoriti problem kad je on sam najveci problem
22 2
red devil mo
Nismo ni mi nikome stvorili problem po lijevoj strani. Da je tako dobar uzeo bi ga Arsenal umjesto Kolasinca.
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi