Da li je Mamić spremao spektakularan bijeg?
Da li je Mamić zaista se spremao na ovaj potez, ostaće tajna.

Demantovao pisanja medija u komšluku

Da li je Mamić spremao spektakularan bijeg?

S. Mlaćo

Kao bomba je jučer u pojediim htrvatskim medijima odjeknula informacije da je Zdravko Mamić napustio BiH i pobjegao u Ujedinjene Arapske Emirate.

Naime, Večernji list je donio informaciju da je Mamić pobjegao iz Međugorja nakon što se pojavila informacija da bi ga naša zemlja ipak mogla isporučiti Hrvatskoj.

Mamić je prema istom izvoru pobjegao kod brata Zorana Mamića, a ovaj je njega poslao avion u Mostar.

Podsjetimo, popularni Maminjo je nepravomoćno u Hrvatskoj oduđen na šest i pol godina zatvora, a on se i sam jučer oglasio te istakao da je brat Zoran bio u posjeti kod njega, međutim nikakvog bijega nije bilo niti je to planirao.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dodao je da su pisanja o njegovom bijegu budalaštine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi