Da li je moguće? U Bundesligi nestala bijela tačka

Na meču Koln-Freiburg

Da li je moguće? U Bundesligi nestala bijela tačka

Današnja utakmica Bundeslige između Kolna i Freiburga bila je zanimljiva po mnogo čemu. 

Na prvi pogled za oko "zapada" rezultat jer je Freiburg uspio da preokrene Kolnovih 3:0 i da dođe do pobjede koja im je zlata vrijedna.

Bila je ovo utakmica u kojoj je domaća ekipa morala pobijediti, ali na kraju se morala pomiriti sa porazom. Ipak, za Koln je sve dobro krenulo jer je poveo nakon samo osam minuta igre. Samo nekoliko minuta kasnije glavni sudac Kampka je dosudio penal za njih, a u tom trenutku je nastao jedan manji problem.

Naime, zbog silnih problema prouzrokovanih sniježnim padavinama organizatori su zaboravili da ofarbaju bijelu tačku koja predstavlja mjesto s kojeg se izvodi penal. Zbog toga se glavni sudac našao u malom problemu.

Fotografije rasprave suca i igrača oba kluba oko toga odakle bi se trebao izvesti penal postale su jako popularne na društvenim mrežama, a na kraju je jedanaesterac izveo Guirassy i postigao pogodak.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi