Koreografija za pamćenje navijača Crvene zvezde
Više od 50.000 ljudi dočekalo je Nijemce na stadionu Rajko Mitić. Zvezdi igra samo pobjeda za prolaz dalje.

U meču sa Kolnom

Koreografija za pamćenje navijača Crvene zvezde

M. Šljivak

Preko 50.000 gledalaca došlo je na stadion "Rajko Mitić" kako bi podržali Crvenu zvezdu u duelu Evropske lige protiv njemačkog Kolna.

Crveno-bijelima u ovom duelu igra samo pobjeda, a najvatreniji navijači beogradskog tima, popularne Delije, spremili su originalnu koreografiju.

Nadimak njemačkog tima je "Jarčevi", a to su domaći navijači iskoristili za koreografiju. Napravili su lik poznatog glumca Dragomira Bojanića Gidre iz poznate serije "Žikina dinastija", kako želi da zakolje jarca, te su ispod ispisali čuveni repliku iz serije:

"Mamicu ti jareću".

Top Komentari

Red Devil
Isti ovi 'navijaci' velicaju ratne zlocince,tako da nema potrebe objavljivat ista u vezi sa njima..
9 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi