Da li se De Laurentiisova zagonetna izjava odnosi na reprezentativca BiH?
Početak 2019. godine dat će odgovor na to da li je prvi čovjek Napolija aludirao na Krunića

Najavljeno misteriozno pojačanje

Da li se De Laurentiisova zagonetna izjava odnosi na reprezentativca BiH?

Kontroverzni predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis danas je za italijanske medije dao izjavu koja je zaintrigirala tamošnju javnost.

Prvi čovjek italijanskog viceprvaka najavio je dovođenje novih igrača, ali i jedno misteriozno pojačanje za januar 2019. godine.

"U januaru ću dovesti jednog igrača, ali neću vam reći kojeg", rekao je De Laurentiis, nakon čega su počele špekulacije.

Mnogi smatraju da je De Laurentiis mislio na reprezentativca BiH Radeta Krunića, koji se već dugo vremena povezuje sa Napolijem. Taj transfer je, navodno, blizu realizacije, ali nije poznato je li predsjednik Napolija mislio baš na njega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rade Krunić s dosta uspjeha nastupa za Empoli koji ga želi zadržati, ali pitanje je da li bi ovaj klub mogao odbiti ponudu mnogo moćnijeg Napolija. Spominjala se cifra od pet miliona eura obeštećenja, kojom bi u Empoliju vjerovatno bili i više nego zadovoljni.

Podsjetimo, ljetos se Krunić dovodio u vezu i sa prelaskom u Torino, ali čini se da je Napoli mnogo izglednija opcija.

Top Komentari

king11
ma nema sto posto krunič, čim je reko "U januaru ću dovesti jednog igrača, ali neću vam reći kojeg"
40 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi