Da nije malo pretjerao? "Pantićev gol je na nivou Cristiana Ronalda"

Trener Partizana hvalio svog mladog veznjaka nakon pobjede nad Borcem

Da nije malo pretjerao? "Pantićev gol je na nivou Cristiana Ronalda"

Partizan je danas u okviru 30. kola Super lige razbio Borac iz Čačka sa čak 5:0 i tako upisao ubjedljiv trijumf pred početak doigravanja u srbijanskom šampionatu.

Crno-bijeli su bili zaista dominantni tokom čitavog susreta, a Borac koji će se do kraja sezone boriti za opstanak nije imao nikakve šanse na stadionu Partizana.

Trener Partizana Miroslav Đukić je, s razlogom, nakon utakmice bio izuzetno zadovoljan partijom svojih izabranika.

"Odigrali smo jednu kompletnu utakmicu, svih 90 minuta u jakom ritmu, veoma dobro i efikasno. Zaista sam presretan zbog momaka... Mi smo jedna ekipa, rastemo iz dana u dan i postajemo sve bolji. Vidjet ćemo gdje nam je plafon", poručio je Đukić nakon utakmice.

Izuzetno lijep pogodak na današnjoj utakmici je postigao i mladi veznjak Partizana Danilo Pantić. Lopta je, nakon jednog ubacivanja iz ugla Partizana, u 62. minuti došla do Pantića koji je sjajnim volej udarcem sa 20-ak metara pogodio protivničku mrežu za 4:0.

"Vrhunski pogodak, na nivou Cristiana Ronalda", prokomentarisao je trener Partizana volej svog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Čini se da su svi i dalje pod utiscima Ronaldove majstorije iz utakmice u Torinu, te da svi žele u svojim redovima imati svog vlastitog Cristiana Ronalda. Pantićev gol je bio zaista prelijep, ali teško ga je poredit sa remek-djelima slavnog Portugalca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti