'Da' povratku Bundeslige!
Foto - EPA

Ministri su već odlučili

'Da' povratku Bundeslige!

Midhat Šljivak

Dobre vijesti stižu nam iz Njemačke.

Ministri ove zemlje spremni su dati zeleno svjetlo za nastavak sezone u Bundesligi, a sve bi se trebalo zvanično potvrditi nakon sutrašnjeg sastanka i dogovora s kancelarkom Angelom Merkel.

Fudbalski savez Njemačke spremio je kompletan plan za nastavak sezone. Apsolutno sve je posvećeno sigurnosti igrača i osoblja i prijedlog za nastavak sezone sutra će se naći pred njemačkim političarima.

A kako tvrdi Bild za sada Savez ima pozitivnu povratnu informaciju. Očekuje se da će bundesligaši sutra dobiti zeleno svjetlo nakon što se obave završni pregovori s kancelarkom Merkel.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Rheinische Post tvrdi da su ministri već odlučili da glasaju za povratak fudbala na njemačke terene. Dobili su uvjerenja od Saveza da će sve biti potpuno posvećeno zaštiti zdravlja fudbalera i sutra bismo od njih trebali da čujemo 'DA' za povratak fudbala.

Njemački klubovi planiraju povratak na teren 9. maja, a opcija je i nastavak takmičenja od 16. maja. Odluka će biti poznata sutra.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Twista
Hajde napokon, neka se neko pomjerio. Zadovoljni smo mi i bez navijaca da gledamo.
5 0
kajzerfrancbekenbauer
Toooo,dacemo i g..e ako treba hahaha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi