Da se naježiš: Navijači Frankfurta pjesmom pozdravili igrače nakon šokantnog poraza

Pokazali zašto su najbolji u navijanju

Da se naježiš: Navijači Frankfurta pjesmom pozdravili igrače nakon šokantnog poraza

E. Čaušević

Fudbaleri Frankfurta nisu uspjeli da se plasiraju u finale Evropske lige jer su večeras nakon penala poraženi od Chelseaja.

Obje utakmice završene su rezultatom 1:1, a nakon što nije bilo golova u produžecima pobjednika ovog polufinalnog duela i putnika u finale saznali smo tek nakon penala.

Frankfurt je imao penal prednosti, ali im je onda Kepa odbranio dva penala i bio najzaslužniji što se Chelsea plasirao u finale. Igrači Frankfurta su bili u očajnu nakon završetka meča jer su bili na korak da nakon 39 godina njemački tim odvedu ponovo u evropsko finale.

Njemačka ekipa imala je nevjerovatnu podršku večeras na Stamford Bridgeu, navijači su pokazali veliko srce na kraju. Pjesmom su pozdravili svoje igrače i pokazali zašto su njemački navijači jedni od najboljih na svijetu kada je u pitanju navijanje.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VELEZ
posjeca me ovo na jedna od velezovi pjesama ;)
1 0
Hare
Šokantni poraz?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi