Da se naježiš: Sa tribina je samo zagrmilo "Volim ljiljane"
Navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine napravili su jučer pravi spektakl, kako na ulicama Beča, tako i na tribinama Ernst Happel stadiona

Velika podrška za BiH

Da se naježiš: Sa tribina je samo zagrmilo "Volim ljiljane"

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se u A grupu Lige nacija nakon što je odigrala meč bez pobjednika u Beču protiv Austrije (0:0).

Izabranici Roberta Prosinečkog završili su kao prvi u grupi i imaće šansu da se u narednom izdanju Lige nacija na terenu bore sa najboljim evropskim selekcijama.

Sve je bilo lako na Ernst Happelu jer je 20-ak hiljada gledalaca navijalo za našu selekciju. Izgledalo je kao da igramo na domaćem terenu, a navijači su bodrili fudbalere tokom svih 90 minuta.

Na kraju je naravno stigao i novi pozdrav. Fudbaleri su došli da se pozdrave sa publikom, a sa tribina je zagrmilo: Volim ljiljane...

Da se naježiš!

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Raikkonen
Šest LJILJANA vezenih u zlatu.... to je zastava naša BOSANSKA
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi