Gojak: Cilj smo ispunili i to je najvažnije

Debi veznjaka Dinama za A reprezentaciju

Gojak: San mi se ostvario, bilo je čudesno

Njemu je možda bilo i najljepše večeras. Mnogi će ovu utakmicu na Ernst Happelu zaboraviti ili arhiviriti uz one velike, lijepe utakmice i gostovanja, no veznjak Dinmama Amer Gojak sjećat će nje i kada bude sijedi starac.

Dugo smo čekali na debi igrača koji je ove jeseni impresionirao nogometnu Evropu.

"Ne znam šta da kažem. San mi se ostvario, ovaj dan ću pamtiti dok sam živ. Selektor mi je dao priliku, hvala mu i nadam se da će mi i u budućnosti davati priliku i da ću opravdavati njegove pozive."

Gojak je dobio velike ovacije kada je ulazio na teren iako ga ranije nismo imali priliku gledati u A reprezentaciji. Navijači su prepoznali da se radi o igraču koji bi u budućnosti trebao biti jedan od nosilaca naše igre.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Atmosfera je zaista čudesna, bilo je prekrasno. Navijači su uvijek bili naš 12. igrač i ja se nadam da uz njih možemo do kraja. Što se igre tiče, najbitnije je da smo ispunili cilj. Prvi smo i to je najvažnije.

Top Komentari

Plavi orkestar
Bravo Amere.I puno srece u daljoj karijeri kao i puno srece našem Zelji.
34 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi