Da se naježiš: Spiker na Meazzi pao u trans nakon gola Lukakua

Zbog ovog volimo fudbal

Da se naježiš: Spiker na Meazzi pao u trans nakon gola Lukakua

Endin Čaušević

U velikom milanskom derbiju sinoć je Inter nakon preokreta pobijedio Milan sa 4:2.

Inter je bio domaćin na papiru i imao je veću podršku sa tribina stadiona Giuseppe Meazza. No, meč za njih nije počeo najbolje jer je Milan nakon prvog poluvremena vodio sa 2:0.

Činilo se tada da će Inter dobiti veliki šamar u meču koji im je značio povratak na prvo mjesto. No, u nastavku utakmice igrači Intera kao da su bili u transu i uspjeli su da preokrenu i pobijede sa 4:2.

Nakon gola za 4:2 kojeg je postigao Romelu Lukaku i oficijelni spiker na stadionu je jednostavno pao u trans. Mirko Mengozzi se našao u centru pažnje nakon velikog slavlja i skandiranja Lukakuovog imena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srećom to sve je snimio jedan od navijača, a kako izgleda kada spiker "poludi" pogledajte u videu ispod. Zbog ovakvih stvari jednostavno volimo fudbal.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi