Ludnica u svlačionici Intera nakon pobjede protiv Milana, a sve to je snimio Lukaku

Nevjerovatan derbi

Ludnica u svlačionici Intera nakon pobjede protiv Milana, a sve to je snimio Lukaku

E. Čaušević

Inter je sinoć na nevjerovatan način slavio u gradskom derbiju protiv Milana sa 4:2 i vratio se na prvo mjesto Serije A.

Nakon prvog poluvremena ništa nije slutilo na to da će Inter slaviti na kraju meča. Milan je vodio sa 2:0 i imao sve u svojim rukama, ali je Inter u nastavku meča došao do preokreta i pobjeda od 4:2.

Milan je poveo golovima Rebića i Ibrahimovića, ali je Inter poravnao na 2:2 za samo tri minute preko Brozovića i Vecina. Posao su završili De Vrij i Lukaku golovima za konačnih 4:2.

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici Intera, a sve to snimio je Lukaku koji igra u nevjerovatnoj formi od dolaska na Meazzu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi