Conte: Nisam puno govorio nogometašima na poluvremenu

Inter slavio velikim preokretom

Conte: Nisam puno govorio nogometašima na poluvremenu

S. Mlaćo

Inter je sinoć velikim preokretom savladao Milan 4:2.

Milan je vodio 2:0 i činilo se da je sve gotovo nakon prvih 45 minuta. Ipak, izabranici Antonija Contea zaigrali su mnogo odlučnije u nastavku i to im je donijelo pobjedu.

Sviju je zanimalo šta je bila taktika Contea na poluvremenu, odnosno kakve instrukcije je dao nogometašima.

"Postojala je mogućnost da nas razbiju. Ipak, vratili smo se u ravnotežu, te smo vjerovali u ono što radimo. Zasluge du igračima. Na poluvremenu im nisam puno govorio. Bili su svjesni da moraju preuzeti odgovornost, ostali smo ujedinjeni i zajednički tražili spas. Ova pobjeda će nam mnogo značiti u svakom pogledu", kazao je Conte.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter sada ima isto bodova kao Juventus.

"Još je rano govoriti o borbi za prvaka. Možemo sanjati o tome, ali na svako meču moramo imati isti pristup", dodao je Conte.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juvem
Mlaćo kakve ovo rijeci "mlatis", SVIJU??? ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti