Tottenham šokirao Real cijenom za Eriksena

Izgleda da će lakše doći do Hazarda...

Tottenham šokirao Real cijenom za Eriksena

Britanski mediji su jučer pisali o interesu Real Madrida za dovođenje Christiana Eriksena iz Tottenhama, za kojeg je trostruki uzastopni prvak Evrope spreman ponuditi 100 miliona funti.

Međutim, danas su se pojavile nove vijesti koje izgledaju kao replika na jučerašnje, a one glase da je Tottenham za svog fudbalera odredio cijenu koja je i više nego duplo veća od one koju Kraljevi namjeravaju platiti.

AS i The Mirror tvrde da je vlasnik kluba Daniel Levy poručio da Christian Eriksen može ići ali za 225 miliona funti, što je zaista ogromna cifra čak i za Real Madrid.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda, Realu je prioritet dovesti neku novu zvijezdu u ljetnom prelaznom roku. Prvi na listi želja su Eriksen i Hazard, a iz ove perspektive se čini da će španski velikan lakše doći do Belgijanca, nego do Danca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eriksen ima 26 godina i ugovor sa Spursima do 2020. godine, a trenutno su u toku pregovori oko produženja saradnje. Ukoliko se taj dogovor ne postigne, Real bi imao otvoren put prema Dancu koji za Tottenham igra od 2013. godine kada je stigao iz Ajaxa.

Podsjetimo, Real je čak razmatrao opciju da u ovaj transfer uključi i Isca, ali se u Tottenhamu nikada nisu izjasnili po pitanju moguće trampe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mrzimnepravdu
Nikada oni neće naći zamjenu za Ronalda! Zato je barca pametna i neda Messia ni pod razno! Ono sto valja to se čuva, u najmanju ruku daje samopouzdanje mladzim igračima a vala i starijima poput "najboljeg fudbalera današnjice " :)
4 0
Mele
Realu ne treba Eriksen, imaju dosta veznih, samo ih Solari ne zna iskoristiti na pravi nacin.Golgeter bi im sada puno vise pomogao, kao Salah, Fiminjo, Kane, mozda i Hazard jer ga Sarri koristi kao poluspica sve vise, jer ima 2 golgetera koji ni prazan gol ne mogu pogoditi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi