Bye bye Bayern: Supruga 'odjavila' zvijezdu, objavila oproštajnu poruku prije odlaska iz Minhena

Nizozemac odlazi

Bye bye Bayern: Supruga 'odjavila' zvijezdu, objavila oproštajnu poruku prije odlaska iz Minhena

E. Škorić

Biće promjena tokom ljetnog prijelaznog roka u redovima Bayerna, to je sada već svima jasno, samo je pitanje u kojoj mjeri i ko će sve otići, a ko doći.

Bayern je spreman za remont tima. Prvobitno su se dogodile svima poznate promjene u sportskom menadžmentu, a formiran je i novi odbor za transfere koji će pomoći Thomasu Tuchelu da "skroji" najbolji tim za sezonu 2023/24.

Nekoliko igrača će napustiti Minhen, a jedan je već "odjavljen". Učinila je to supruga, koja se oprašta od Bavarske. Radi se o Daleyju Blindu, koji je za Bayern odigrao samo šest utakmica i proveo svega 157 minuta na terenu. Ukupno je u Minhenu Daley sa suprugom boravio pola godine.

“Još jedno poglavlje u našim životima je zatvoreno. Petomjesečna avantura, s novim domom, novom školom, novim rutinama. Nije nam bilo najbolje, ali uspjeli smo", napisala je na Instagramu supruga Daleyja Blinda, Candy-rae Fleur.

[instagram]instagram.com/p/Cs691AbNlCq/[/instagram]

34-godišnja manekenka početkom ove godine preselila se u bavarsku prijestolnicu sa svojom djecom Lowen i Lamae te suprugom. Njih dvoje su u braku od 2019., ali su se upoznali 2013.

Oglasi

“Bye bye Bayern, uspomene ćemo čuvati zauvijek, zaključuje Blindova supruga svoj dirljivi oproštajni govor. Da bi to učinila, koristi hashtag "mia san mia".

Daley Blind stigao je iz Ajaxa iz Amsterdama početkom januara kako bi zamijenio Lucasa Hernandeza, koji je pretrpio povredu križnih ligamenata na Svjetskom prvenstvu i čini se da je već potpisao ugovor s ekipom. Bayern je cijenio svestranost Nizozemca, koji je mogao da igra na nekoliko pozicija, ali jednostavno nije se najbolje uklopio u igru Bavaraca.

Pod novim trenerom Thomasom Tuchelom, Blind, koji zbog bolesti srca igra s defibrilatorom, više se uopće nije koristio. Posljednju utakmicu odigrao je 11. marta, kada je ušao kao zamjena malo prije kraja 5:3 domaće pobjede nad Augsburgom u Bundesligi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClTkkLBthgG/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Blind će imati naslov prvaka Njemačke u životopis. U oproštajnoj poruci Candy-rae Fleur objavljuje i fotografije djece s ocem na Allianz Areni. Osim toga, Blindovi poziraju sa peharom na zabavi šampiona zajedno s prijateljskim parom Mattijsom de Ligtom i Annekee Molenaar.

Blindu ugovor istječe 30. juna 2023., a produženja u Bayernu neće biti. S druge strane, njegov odbrambeni kolega Benjamin Pavard ne želi da produži ugovor i već je obavijestio šefove kluba da želi da ode.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

komentator1
Ovaj je zvijezda ko avdija vrsajevic
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi