Vijesti iz Katara odjeknule Hrvatskom - Dalić nakon EURA napušta kormilo reprezentacije

Poznato je gdje bi trebao da ide

Vijesti iz Katara odjeknule Hrvatskom - Dalić nakon EURA napušta kormilo reprezentacije

Esmer Oštraković

Reprezentaciju Hrvatske ubrzo očekuje nastup na Evropskom prvenstvu na kojem sasvim sigurno imaju svoju računicu.

Zlatko Dalić napravio je neke sjajne rezultate sa reprezentacijom Hrvatske u posljednjim godinama, a sigurno je da će nešto slično probati uraditi i na Evropskom prvenstvu koje se igra ove godine.

Kao grom iz vedra neba se pojavila informacija da Zlatko Dalić nakon Evropskog prvenstva napušta kormilo reprezentacije HRvatske.

Na njegov stol je navodno došla ponuda koja se ne odbija i koja bi ga finansijski i više nego zadovoljila. Radi se o ponudi lidera katarskog prvenstva Al Sadda.

Kako prenose mediji iz ove zemlje, čelnici Al Sadda "zaljubljeni" su u Dalića i njegovu fudbalsku filozofiju, te žele nakon Evropskog prvestva da postane njihov novi trener.

Oglasi

"Iz svojih izvora saznali smo da je Zlatko Dalić prvi kandidat da naredne sezone bude novi trener Al Sadda.

Dalić ima sjajni iskustvo na ovim prostorima, a uradio je i sjajan posao sa reprezentacijom Hrvatske u posljednje vrijeme.

Također vodit će Hrvatsku i na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj", tvrde mediji iz Katara.

Tim iza Katara sasvim sigurno ima dovoljno velik budžet da zadovolji sve što Zlatko Dalić može i zamisliti, te se očekuje da ponuda bude prihvaćena.

Odluka trenutnog selektora Hrvatske se još uvijek čeka, a navodno će glavnu ulogu imati projekat koji će Al Sadd staviti pred Dalića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi