Dalić: U posljednja dva dana dobio sam četiri ponude

Selektor Hrvatske priznaje

Dalić: U posljednja dva dana dobio sam četiri ponude

E. Škorić

Hrvatski selektor Zlatko Dalić govorio je večeras za Novu TV i priznao da je imao četiri ponude.

Dalić je jedan od hrvatskih junaka nakon što je Vatrene odveo u finale SP-a, a slavlje nije ugrozio niti poraz od Francuske u tom finalu.

Ono što sada mnoge zanima je Dalićeva sudbina. Nije poznato da li će ostati selektor Hrvatske, ali itekako može da bira gdje da ide.

''Konkretno, u ova dva dana sam dobio ponudu od četiri reprezentacije, ali mene to ne zanima. Zanima me samo Hrvatska, zanima me samo što će biti ovdje, ali kažem, želim imati svoj status, svoj mir, da ne moram stalno biti u oprezu da mi netko radi iza leđa. To je ono što mene zanima i to je cijeli plod mojih razmišljanja. Nisam opterećen nikakvim ponudama. One će biti i dalje, jer ja sam u ovom trenutku drugi trener svijeta. Ne može biti bolje", rekao je Dalić za Novu TV.

O kojim reprezentacijama se radi?

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

''Uglavnom Azija. To je nebitno, nevažno. Svako od nas dobiva neke ponude i na kraju krajeva to je naš život, to je tako u životu. Ponude dolaze, nekad budu konkretne, nekad ne. Ponovit ću, imam ugovor još dvije godine s HNS-om i kažem, o tome ću sam razmisliti.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi