Kalinić uz kratku poruku odbio uzeti srebrenu medalju

Očekivano ili ne

Kalinić uz kratku poruku odbio uzeti srebrenu medalju

Napadač Milana Nikola Kalinić odbio je uzeti srebrenu medalju koju su mu njegovi saigrači nudili nakon što su se vratili sa Mundijala iz Rusije.

Podsjetimo, Kalinić je odbio da uđe u igru u prvom kolu protiv Nigerije kazavši selektoru da ima boloove u leđima, a obzirom da je isto uradio tokom prijateljskog meča protiv Brazila, Zlatko Dalić je odlučio da ga pošalje kući.

Kasnije je Hrvatska, i bez njegove pomoći, stigla do velikog finala i mogla se čak popeti na svjetski tron, a Kalinić je za to vrijeme igrao bilijar na pripremama sa saigračima iz Milana.

Ipak, iako je oštetio svoju reprezentaciju, a posebno napadača Marija Mandžukića koji je morao igrati pod velikim bolovima jer nije bilo rezerve, saigraču su odlučili da mu ponude srebrenu medalju nakon što su se vratili kući.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ipak, Kalinić je istu odbio uz poruku: 'Hvala vam, ali ja nisam igrao u Rusiji".

Očekivan potez ili ne, procijenite sami...

Top Komentari

Chupy
Hmmm Seronja je ispao. Mnogo vece face sjede i sjedile su na klupi. Dembele na kapaljku dobivao minute. Nije dosljedan te medalje. On je nije uzeo sigurno zato sto je ne zeli, nego je nije uzeo zato sto to dodje kao nekakva milostinja prema njemu od saigraca, odnosno sazaljenje. A iskreno i jeste za zaliti.
12 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi