Daliću Kinezi nudili 24 miliona eura za tri sezone, sad dobio još bolju ponudu
Dalić je Hrvatsku vodio do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji i ne čudi da je nakon Mundijala dobio mnoge ponude, a i danas ih dobija

Ipak je odbio

Daliću Kinezi nudili 24 miliona eura za tri sezone, sad dobio još bolju ponudu

Edmir Škorić

Hrvatski selektor Zlatko Dalić pohvalio se kako je dobio još jednu ponudu.

Nakon što je s Hrvatskom bio drugi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Zlatku Daliću ne nedostaje ponuda. Bilo je bogatih iz Kine, a sada je stigla još unosnija.

"Ovih dana došla je još jedna ponuda, bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo. Stalno me neko zove i ponekad se zapitam imam li pravo biti takav prema svojoj obitelji, da odbijam sve te ugovore koje mi nude, jer nogomet je prolazan, danas jesi, sutra nisi. Ko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika", rekao je Dalić, pa je objasnio zašto je odbio takvu ponudu.

"Kazao sam sam sebi: Bit će još boljih. Imam ugovor s HNS-om, ali me to ne zanima. Ovog časa veže me samo moj feeling, čim osjetim da to više nije to, pokupit ću se. Nisam taj selektor koji će biti stotinu godinu, koji brani svoj resor", dodao je u razgovoru za Sportske novosti.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjećamo, Kinezi su mu nakon Mundijala nudili 24 miliona eura za tri sezone, a sada kako kaže, dobija još bolju ponudu, pa onda i sami možete da pretpostavite o kakvim ciframa se radi.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Kako da ne. Zalizanko izlivna.
7 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi