45

Komentari (45)

Mostar__1981___
Frane
VUSVDpočetka sezone engleske premijer lige.
SonPen1946
PRVA LIGO FEDERACIJE BIH JEL TE STRAAAH ?
Frane
Šta se to bijeli u gori vrabčićkoj dal' su labudovi ili moja spe.ma na polizovoj glavi.
SonPen1946
hahah hahaha hahaha hahha
user1718737743
Mozda tvoju mamu jeste hahahaha
PoliziaMerda1981
Teren nam je posut kiselinom, a Šon Penova stara našim bjelančevinama hahahahahaha
AntiBot
Doveli lika koji je u Sibeniku (koji je kasnije ispao iz lige) imao PPG 1.00. Otjerali Klafurica radi ovoga. Bulic nam igrace dovodi, uprava RAji maze oci s necim novim svaki dan. Jos placaju botove da nam sole pamet. E moje budale, ne znate vi sta je Velez. Prezivjeli smo 10x gore, prezivjecemo i ovo.
SamoIstinaSamoVelez
Hahahh botovi prave Murinja od lika koji se prosjecno 6-12 mjeseci zadrzi u jednom klubu, a najvece dostignuce mu je ispadanje iz HNL-a. Strasno sta sitni interesi i dnevnice urade od inace normalnih ljudi.
InsajderskeInformacije
Nije humano koliko uprava Veleza trosi na botove, puni ih forumi i drustvene mreze, cak i na YouTube se moze pronaci poneki. Bolje bi vam bilo da se bavite uspostavljanjem zdravih temelja kluba, umjesto da rasipate energiju na takve stvari. Budalastina.
Marko1921
Cujem uprava Veleza salje botove na forume da ih brane. Koliko god smijesno zvucalo, to su opasne stvari. Vjerujte, mi u Zelji smo kroz to prosli u eri Misketa, kada su i on i Amar imali svoje botove. Na kraju samo klub ispasta. Pazite toga i ne dozvolite da vam botovi preuzmu forume i socijalne mreze. Pozz i sretno u Europi!
Marko1921
Pazite se* toga
StarmoRA81
Uprava nam se pogubila skroz. Doslo je do toga da salju botove na forume i drustvene mreze da ih brane. Canadi je ogroman downgrade u odnosu na Klafurica. Kako god, ja mu zelim svu srecu ovog svijeta, da nas odvede to treceg pretkola i trofeja kupa.
LezveDoBagro
user1718737743 je definitivno jedan od botova koje momak spominje
user1718737743
Smijesni ste hahahaha cuj placenik
InsajderskeInformacije
Sve tacno, botuju posvuda. Neki dzaba, neki su placeni od strane UO.
Frane
Sad reci beeee
StarmoRA81
To @user171, upravo o ovome govorim. Pogledajte bota. 100% placenik. Sram te bilo!
user1718737743
Aj ne glupiraj se i ti si se pogubio pa veze nemas sta pricas. Bil ti volio u upravu mozda pa da vidimo koga bi doveo. Svi neki profesionalci sve znate
user1718737743
Ajmo hejteri da vas cujemo posto vi sve znate ko je kakav. Da vam odmah j... ma...
user1718737743
Idite nesto jeb.... A ne ovdje serendat maloumnici sretno Rodjeni
LezveDoBagro
Ok je, ali nigdje se dugo nije zadrzao. Nije se ni u HNL-u proslavio koliko znam, Sibenik je ispao iz lige. Doduse, nije ih on vodio kad su ispali, ali jeste veci dio te sezone. Uprava pravi velike greske. Prvo odlazak Klafurica, pa pustanje Bulicu da nam dovodi igrace, stavljanje Zvonica na jako odgovornu poziciju, placanje da se botuje na forumu ovog portala (korisnici Campobello i Balorda su placenici).... ne znam. Sretno nam svima, ali ja nisam optimista.
Frane
Nisu oni plaćenici(ovaj polizia posebno) već su po rođenju botovi koji moraju imati nekog nadređenog kojem će tepati. Rođeni botovi nek im se zove grupa, barem onda korner zastavice ne bi bile jedina krpa na Knauf areni
HordasSA1946
Velez mi je drag, ali cini mi se da su kandidat za ispadanje. Da ispadaju dva provukli bi se, ali ovako, tesko. Niste trebali pustati Klafurica, covjek je pravio sjajne rezultate sa izuzetno tankom ekipom. Ovaj nije taj kalibar. Zivim u Austriji, pratio sam ga, vjerujte mi da nije. Trebali ste uzeti neko provjereno premijerligasko ime, kad ste vec morali otjerati Klafa.
InsajderskeInformacije
Ma nece ispast, politika ih stiti. Ali od Europe nema nista, to je vec sad jasno.
PRESEDAN
Imaju mostarci dobar lobi kod Vice i dovoljno para,tako da trener i ne igra prebitnu ulogu!
user1676312914
Evo i ja sam plaćenik! Bankrotirat će nam Velež dok nas sve poplaća. UPRAVO, samo gas!
user1718737743
Tako je kralju a ovi pojedinci od muke ne znaju vise sta ce hahaha
Marko1921
Nemojte se sta naljutit, ali obojica zvucite kao botovi 1/1. Ovo su botovski komentari.
MostaracSaDnaKace
Nije Damir tako los, ali mislim da treba malo osvjeziti upravljacke strukture. Ovi su poceli da idu iz greske u gresku. Placanje da ih se brani na ss forumu je dno dna i za mene kap koja je prelila casu. Bolje je odmah reagovati, kasnije ce biti kasno. Podsjecam RAju da 4 ispadaju ove sezone.
user1676312914
betonskoigraliste
Vodio dobre klubove Sretno rođeni
betonskoigraliste
Latinosi na aparatima
Frane
Vodio ih u drugu ligu
velez mo
Trener manje,vise kakva je situacija sa Edom jeli slomio ruku ili je samo napukla,kazu vraca se za 20 dana to nam je veci problem jer smo bez Ede mrtvi u sredini.Ima li iko info?
velez mo
Što se tice trenera trebalo je dati šansu Miki Merzicu,radio je sa Klafom naucio je od njega sta i kako,ocito da nekom nije u cilju da napredujemo,nego da nazadujemo.Sad ako je sporna licenca bolja solucija je bio Dzeno Zaimovic i Merzic da rade zajedno.Ovaj ima tanak CV, opet nebi da kritikujem pred nama je vidicemo!
velez mo
Edo gips na ruku i na teren nema nam druge,brz oporavak Majstore!
Mowzilla
Aferim rodjeni, pun pogodak
CRVENIDJAVOLI1922
user1659566597
Dobar SV,obecaje
Frane
miroljub.petrovic
Vruća roba ! ?
user1681379171
Jel zna ovaj bosanski
Mujci
Gdje samo iskopaju ove trenere ???
PRESEDAN
Tanka je nit od Selimbegovića do ove ništarije....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.