Sadiković raskida sa Kolubarom

Uskor slobodan u izboru nove sredine

Sadiković raskida sa Kolubarom

Samir Mlaćo

Damir Sadiković prema svemu sudeći neće u novoj sezoni nositi dres Kolubare iz Lazarevca.

Kolubara će igrati u drugoj ligi Srbije, nakon što je to odlučio tamošnji nogometni Savez i jasno je da su ambicije kluba promijenile.

Veliki broj igrača odlučio se na odlazak, a među njima je i Sadiković koji je opravdao očekivanja i dobio brojne pohvale.

Poznat kao veliki profesionalac, kako na terenu, tako i van njega, sigurno neće imati problema u pronalasku nove sredine.

Sadiković se povezuje sa klubovima iz Srbije, ali i FK Željezničar.

Oglasi

Armija navijača kluba sa Grbavice sigurno priželjkuje povratak veziste, no veliko je pitanje da li će se to i desiti.

Sadiković i nema previše vremena za razmišljanje, te će mu sigurno cilj biti što skorije pronaći novu sredinu i krenuti u nove izazove.

Ovaj 28-godišnjak nastupao je za omladinske selekcije Radnika iz Hadžića i FK Željezničar, a nastupao je i za NK Krško, te K Mladost Doboj Kakanj, te poljsku Cracoviju.

Iz Cracovije je i stigao u Srbiju, a u Super ligi Srbije upisao je 22 nastupa.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nosio je i dres A reprezentacije naše zemlje, tačnije upisao jedan nastup, dok je u deset navrata bio mladi reprezentativac naše zemlje.

Kolubaru će napustiti vjerovatno i Mehmed Ćosić koji je u našoj zemlji sportskoj javnosti poznat iz perioda dok je nosio dres FK Velež.

Top Komentari

19Blue21
Srce kaže Željo, hajdeeeee
1 0
user1659354598
Vrati se Dado
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi