Damir Sadiković potpisao za novi klub!

Ostaje u Srbiji

Damir Sadiković potpisao za novi klub!

E. Čaušević

Bh. veznjak Damir Sadiković nedavno je napustio Kolubaru nakon što je ovaj tim izbačen iz srbijanske Superliga u niži rang, a iako se špekulisalo o mogućem povratku u Premijer ligu na kraju je Sadiković pronašao novi klub van granica Bosne i Hercegovine.

Sadiković je u Kolubaru stigao prošlog ljeta iz poljske Cracovije, ali je nakon samo godinu dana napustio ovaj srbijanski klub zbog dobro poznatih problema u kojima se Kolubara našla.

Nakon što je postao slobodan igrač počelo se špekulisati o mogućem povratku Sadikovića u Premijer ligu, a naravno najviše su mu se radovali navijači Željezničara.

Međutim, na kraju od povratka u našu zemlju nije bilo ništa jer je Sadiković odlučio da ostane u Srbiji.

Naime, danas je potvrđeno da je Sadiković novi igrač Napretka iz Kruševca s kojim je potpisao ugovor i zvanično je predstavljen kao novo pojačanje.

Napredak je potvrdio da je bh. veznjak novo pojačanje tog kluba, te da je potpisao ugovor na dvije godine.

Sadiković je ponikao u Željezničaru, a u karijeri je još nastupao za Krško, Mladost, Cracoviju i Kolubaru.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Napredak se nakon šest odigranih kola u Superligi nalazi na 12. mjestu sa sedam osvojenih bodova.

Sadiković će za debi imati šansu već u nedjelju kada njegov tim očekuje teško gostovanje ekipi Novog Pazara.

Top Komentari

visokohz
Pa zar i on da ih izradi,s željo ljubav ovo ono...hahahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi