Dan D u trening kampu Juventusa!

Pada odluka o treneru

Dan D u trening kampu Juventusa!

A. Čaušević

Navijači Juventusa postaju nestrpljivi. U trening kampu Continassa će danas biti održan ključni sastanak vezan za trenera Juventusa u narednoj sezoni. 

Andrea Agnelli će zajedno sa Pavelom Nedvedom i Fabiom Paraticijem razgovarati sa Massimilianom Allegrijem vezanih za buduće planove.

Gazda Bianconera je u klupsko sjedište stigao jutros oko devet sati, a do sastanka će doći u popodnevnim satima.

Tačno u podne stigao je i Nedved koji je prije meča sa Romom bio poprilično misteriozan odgovarajući na pitanje o trenerskoj funkciji. "Ko doživi, znat će", kratko je tada kazao legendarni Čeh.

U Continassi se nalazi i Allegri koji će prvo obaviti zajednički ručak sa ekipom, a zatim slijedi popodnevni trening. Poslije toga će uslijediti sastanak sa klupskim rukovodstvom.

Agnelli je jučer prisustvovao događaju u Stresi, a tokom večere kratko je govorio i o Allegrijevoj budućnosti.

"Ostaje, ali zavisi od njega", izjava je koju su prenijeli praktično svi italijanski mediji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da bi ostao na klupi Allegri će sigurno imati određene uslove, tj. dovođenje niza pojačanja nakon što je besplatno angažovan Aaron Ramsey. Prije nekoliko dana je izjavio da već mjesecima u glavi ima novu ekipu Juventusa za sljedeću sezonu.

Allegri je na klupi Juventusa od 2014. godine, a trenutni ugovor mu traje do 2020. godine. Osvojio je ukupno 11 trofeja, uključujući pet uzastopnih Scudetta, a tim je odveo i do dva finala Lige prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi