Pretjeruje li Juventus u ponudi za Paula Pogbu?
(Foto: EPA)

I Stara dama želi Francuza

Pretjeruje li Juventus u ponudi za Paula Pogbu?

M. Šljivak

Paul Pogba je čovjek čije ime će se pojavljivati na naslovnim stranama ovog ljeta.

Sve se češće spominje njegov odlazak iz Manchester Uniteda i to bi se na kraju i moglo desiti.

Odavno se zna da je za njegove usluge zainsteresovan Real Madrid. Međutim, velika plata koju želi i cifra od 170 miliona eura koju traži United za sada 'koči' realizaciju ovog posla sa Kraljevima.

Tuttosport je jutros objavio kako je Barcelona spremna da izdvoji čak 150 miliona eura za usluge reprezentativca Francuske kako bi ga dovela u svoje redove, ali to nije sve o čemu ovaj list piše.

Oni također tvrde da je i torinski Juventus spreman da ponovo krene u lov na Pogbu i spremili su zanimljivu ponudu za Crvene đavole sa Old Trafforda.

Tako je Stara dama spremna da se odrekne Paula Dybale i Douglasa Coste. Rado će ih ponuditi timu sa Old Trafforda u mogućoj zamijeni za francuskog veznjaka, što je zaista itekako privlačna ponuda.

Dybala i Costa nisu u pravom planu Bianconera u narednoj sezoni. Odavno se govori o njihovoj prodaji, a sada su došli u mogućnost da ih iskoriste u pokušaju da se dovede Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski fudbaler je ove sezone igrao veoma loše. Od kompletne sezone je možda dva mjeseca bio na vrhunskom nivou, ali dobar dio je prespavao.

Njegova statistika nije toliko loša kada se sve sagleda. Postigao je 16 golova i upisao je 11 asistencija u ukupno 47 odigranih mečeva.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Dybala 100, Costa oko 40 miliona, velika je to cifram, United bi ovo prihvatio odmah ako je istina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti