Dan M u Madridu!
Pregovara se o transferu Luke Modrića u Inter (Foto: EPA)

Pregovori Modrićevih agenata sa Realom

Dan M u Madridu!

M. Šljivak

Madridski Real prodao je ovog ljeta Cristiana Ronalda u Juventus, ali čini se kako odlazak najboljeg fudbalera svijeta iz Madrida neće biti jedini.

Hrvatski veznjak Luka Modrić povezuje se sa prelaskom u Inter. Luka je zainteresovan za prelazak u redove italijanskog tima i čini sve kako bi karijeru nastavio u Seriji A.

Danas će u Madridu dosta toga biti riješeno. Agenti hrvatskog fudbalera danas će razgovarati sa predsjednikom Kraljeva Florentinom Perezom i tema je samo jedna - prodaja Luke Modrića.

Španska Marca označila je ovaj sastanak kao "Dan M" u Madridu. Sve će mnogo biti jasnije nakon sastanka i vjerovatno će se znati sve u vezi potencijalnog transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Florentino Perez je izuzetno tvrd pregovarač. Najavio je da Modrić može otići, ali samo za cifru od 750 miliona eura. Hrvatski veznjak je sa predsjednikom jučer obavio razgovore, no nije poznato je li uspio "smekšati" njegove stavove.

Modrić želi da ide, Real nije spreman na prodaju, a konačan ishod bi trebao biti poznat već danas.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

LOLLOL
"Najboljeg fudbalera svijeta" XD
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi