Dan nezavisnosti čestitali Džeko, Pjanić, Teletović, Nurkić...

Najbolji bh. sportisti

Dan nezavisnosti čestitali Džeko, Pjanić, Teletović, Nurkić...

Najpoznatiji bosanskohercegovački sportisti čestitali su danas preko društvenih mreža svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine Dan nezavisnosti. 

"Sretan ti Dan nezavisnosti, jedina domovino", napisao je Miralem Pjanić, a Nurkić je napisao: "Svim Bosancima i Hercegovcima u domovini i širom svijeta sretan 1. mart, Dan nezavisnosti".

Dan nezavisnosti čestitao je i najbolji bosanskohercegovački fudbaler i kapiten bh. nacionalnog tima Edin Džeko. "Nije savršena, ali je naša i meni najljepša. Zemljo jedina, volim tvoje ime i s ponosom ga nosim u srcu", napisao je Dijamant.

Preko Facebooka se oglasio i košarkaš Milwaukee Bucksa Mirza Teletović. "Zemljo tisučljetna, na vjernost ti se kunem. Našoj jednoj i jedinoj Bosni i Hercegovini želim sretan Dan nezavisnosti. Takva si kakva si, mi bolje nemamo i za tebe živimo i uvijek ti se vraćamo...Volim te Bosno i Hercegovino", napisao je nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Osim njih, čestitku povodom Dana nezavisnosti uputili su još brojni drugi bh. sportisti koji nose BiH u srcu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi