Danas je u Trening centru Reala trenirao samo jedan čovjek

Bale postao vuk samotnjak

Danas je u Trening centru Reala trenirao samo jedan čovjek

Velšanin Gareth Bale jedna je od glavnih tema ovog ljeta kada su u pitanju transferi. 

O njegovom slučaju se zna već gotovo sve, ali spomenut ćemo još jednom cijelu situaciju u kratkim crtama.

Zinedine Zidane više ne računa na Velšanina, a to je i potvrdio na press konferenciji prije nekoliko dana. Klub ga je trebao prodati u kineski Jiangsu Suning, ali predsjednik Florentino Perez se predomislio u posljednji čas i stopirao transfer.

Zidane ga nije uvrstio među 24 fudbalera na koje računa na Audi kupu u Minhenu jer je navodno Bale to tražio očekujući da će transfer do tada biti gotov. Ipak, propao je i transfer i dalje igranje Balea za Real, pa je danas doživio prilično neprijatnu situaciju.

Naime, španski mediji prenose kako je Velšanin danas sam trenirao u Trening centru Reala pošto je ostatak ekipe u Minhenu gdje danas igra protiv Tottenhama. Real Madrid je jučer saopštio da njihov krilni fudbaler nije trenirao s ekipom i da je radio skupa sa Lukom Jovićem koji je povrijeđen. Ipak, danas je Bale očigledno postao vuk samotnjak jer mu više nema ni Jovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednje informacije kažu kako Kraljevi svog igrača ne žele prodati nekom do timova iz Lige prvaka za manju cijenu od one koju traže.

Bale je u klub došao na ljeto 2013. godine i sa Realom je osvojio čak četiri Lige prvaka i jednu La Ligu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sancolinii
Najveći LEVAT u svijetu fudbala. Neka mu, nije bolje ni zaslužio.
1 2
Benjamingst
Uzeo milione u Realu Madridu a niti igra dovoljno uvjek povredjen...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi