Roma želi dovesti Mariana Diaza, ali Real je postavio jasnu cijenu
Mariano Diaz nije igrao ni na jednoj od tri pripremene utakmice Reala

Klub iz Madrida ne misli pustiti svog napadača za "siću"

Roma želi dovesti Mariana Diaza, ali Real je postavio jasnu cijenu

S. Pašalić

Prema izvještajima iz Francuske i Španije, Roma i Monaco vode borbu za Mariana Diaza iz Real Madrida.

Kraljevski klub je prodao Diaza 2017. godine Lyonu za 8 miliona eura, a onda ga je nakon samo jedne sezone otkupio za 21. 5 miliona eura, ali se to nije pokazalo kao dobar potez.

Napadač tima sa Santiago Bernabeua je prošle sezone odigrao 22 utakmice i postigao je samo 4 gola, a s obzirom na trenutnu konkurenciju u napadu Reala očigledno je da za njega nema mjesta u ekipi.

Potvrdio je to nedavno i trener Zinedine Zidane koji je jasno poručio da nema plan za Diaza koji nije igrao niti na jednoj od tri pripremne utakmice.

Francuski L'Equipe i španski AS tvrde da se Monaco i Roma bore da dovedu Diaza, a navodno se u rimskom klubu čeka završetak sage oko transfera Edina Džeke u Inter.

Tim iz Madrida želi dobiti 20 miliona eura za svog napadača, tako da će oba tima morati povećati ponudu jer ga sigurno neće dobiti za 8 miliona eura, koliko je Lyon prije dvije godine  platio Realu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije