Defanzivac na sastanku koji će odlučiti njegovu sudbinu

Danas odluka o igraču sa brojem 6: Njegovo vrijeme je isteklo!

15

Komentari (15)

Robijaš88 RZ
Ubi Zakolji da Vranješ ne postoji!!!!!
Joks
Tekst mi je OK, ali! Gospon novinar treba te znati da AJAX NIJE BELGIJSKI VELIKAN!
Raikkonen
A ti " gospon pometnjakoviću balavi" pročitaj šta je novinar napisao pa onda komentariši. Napadnuti navijači Ajaxa a klub dotičnog br. 6 belgijski velikan Anderlecht je odlučio reagovati. Panj jedan pročitaj prvo kako treba naravno ako znaš pa onda kom
runha
I treba ga oslovljavati kao 'igrac sa brojem 6', kao sto je jedan srpski komentator oslovljavao Mehu Kodru u toku rata dok je igrao za Barcelonu kao 'igrac sa brojem 9' (ako sam pogodio njegov broj na dresu), ne htjevsi mu izgovoriti ime iz "patriotskih razloga".
Raikkonen
Bravo jarane pogodio si nosio je broj 9 i istina je sve što si napisao. I bravo za novinara... kada je već ovako sve što je uradio onda zaslužuje da bude samo broj 6 i ništa više.
Bulle
Ne treba puno komentarisat, jednostavno odsranit ga jer donosi negativizam i tome mjesta u sportu nema, nekim vodjama cetnickim....glup je momak nije malo.
bihboj
Već na narednom okupljanju repke on će biti tu!!! Da mu nije bilo repke igro bi na našim prostorima!!!
konjnakvadrat
igrac sa brojem 6,hahahaha
Dragan
ma momak zivi svoj zivot. dzabe svi pametujete,nista se vas ne pita. samo jako Vranjes!!!!!!
Robijaš88 RZ
Dragane debilčino žačepi gubicu
NKZ1922
Svaka cast Sljivak! Za ovaj clanak i ovu oznaku "igrac sa brojem 6" imas moj respekt!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.