Danas odluka o igraču sa brojem 6: Njegovo vrijeme je isteklo!
Reprezentativac Bosne i Hercegovine izazvao je velike polemike i izvjesno je da ga čekaju žestoke sankcije od kluba. Sada je na potezu i Nogometni savez BiH...

Defanzivac na sastanku koji će odlučiti njegovu sudbinu

Danas odluka o igraču sa brojem 6: Njegovo vrijeme je isteklo!

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine sa brojem 6 na leđima napravio je u posljednjih nekoliko mjeseci veliki broj ispada i ugrozio je vlastitu karijeru.

Nakon što se prije nekoliko godina našao na udaru bh. javnosti zbog istetoviranih granica RS-a, ovaj štoper Anderlechta nije na tome stao, već je tijelo u međuvremenu "ukrasio" s likom Momčila Đujića, četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata.

Nije ni to sve što je igrač sa brojem 6 napravio. Na Instagramu je prije nekoliko dana podržao i nasilje huligana AEK-a koji su zapalili dobar dio tribine gdje su bili navijači Ajaxa i belgijski velikan je odlučio reagovati.

Tako je ovaj defanzivac kažnjen i nije bio u konkurenciji za meč protiv Spartak Trnave u Evropskoj ligi, a vrlo lako bi se moglo desiti da već danas završi epizodu u Anderlechtu.

Sportski direktor belgijskog velikana Michael Verschueren danas će obaviti razgovor sa igračem broj 6, a prema navodima medija u ovoj zemlji, on bi mogao biti žestoko kažnjen.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Izvjesno je da ga čeka velika novčana kazna od strane kluba, a vrlo lako bi mogao biti i otpušten i njegova neuspješna epizoda u timu iz Brisela će vjerovatno biti završena.

Zaslužio je...

Top Komentari

runha
I treba ga oslovljavati kao 'igrac sa brojem 6', kao sto je jedan srpski komentator oslovljavao Mehu Kodru u toku rata dok je igrao za Barcelonu kao 'igrac sa brojem 9' (ako sam pogodio njegov broj na dresu), ne htjevsi mu izgovoriti ime iz "patriotskih razloga".
78 3
NKZ1922
Svaka cast Sljivak! Za ovaj clanak i ovu oznaku "igrac sa brojem 6" imas moj respekt!!!
66 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi