Dani Alves konačno objasnio zašto je otišao: "Nemaju mu*a da priznaju svoju grešku"

Najbolji desni bek u posljednjih desetak godina

Dani Alves konačno objasnio zašto je otišao: "Nemaju mu*a da priznaju svoju grešku"

E. Čaušević

Dani Alves je na ljeto 2016. godine odlučio da napusti Barcelonu što je bilo iznenađenje za čelnike kluba, a Barca i danas muku muči da pronađe pravu zamjenu za Brazilca.

Alves je osam godina nosio dres katalonskog kluba s kojim je osvojio sve što je mogao, te je zacementirao svoje mjesto u prvom sastavu. No, na ljeto 2016. godine odlučio je da ode u Juventus nakon što mu je istekao ugovor.

Ipak, četiri godine kasnije Alves je otkrio da je to uradio jer je klub pokazao nepoštovanje prema njemu iako su mu u samom finišu ponudili produženje saradnje, ali on na to jednostavno nije pristao.

"Pustili su me iz kluba, a da uopšte nismo ni pričali o tome. Htjeli su dovesti novog desnog beka, a kada to nisu uspjeli onda su me nazvali i ponudili novi ugovor. To je za mene bilo nepoštovanje i odlučio sam da odem", priča Alves i dodaje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da su me tretirali onako kako smatram da zaslužujem i danas bih bio u Barceloni jer je to klub koji volim. Nudio sam kasnije svoj povratak i htio sam igrati i besplatno, ali oni nikada nisu imali mu*a da priznaju kako su pogriješili. To je klub koji volim i moj drugi dom i siguran sam da ću se jednog dana vratiti".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bazarich
....nepostovanje pa si se onda nudio sam besplatno De se skontaj kralju
2 0
Jugovina
Ne seri!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi