Dani Alves osuo paljbu po Juventusu, tvrdi da je prevaren

Magnet za trofeje ljut na Bianconere

Dani Alves osuo paljbu po Juventusu, tvrdi da je prevaren

S. Grebović

Tridesetšestogodišnji Brazilac se u jednoj izjavi za ESPN priznao da je Torino napustio sa gorkim ukusom u ustima.

Prije Parižana nastupao je za Bahiu, Sevillu, Barcelonu i Juventus, a u svojoj bogatoj karijeri osvojio je čak 42 trofeja, po čemu je apsolutni rekorder u svijetu fudbala.

Ovog ljeta mu ističe ugovor, a još uvijek je nejasno da li će ostati u Parizu ili nastaviti negdje dalje sa berbom trofeja.

Na Park Prinčeva je stigao upravo iz Juventusa, za koje u izjavi za ESPN nije imao riječi hvale, naprotiv.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Proveo sam jednu neprijatnu godinu u Torinu. Osjećao sam se prevarenim jer nisam dobio ono što su mi obećali. Ispisao sam historiju sa Juventusom, a svakoga koga bi pitali rekao bi najbolje o Daniju Alvesu kao radniku na terenu. Nijedna osoba nema šta loše da kaže o meni. Drugačija je stvar odnosa sa ljudima koji su me doveli tamo i šta su mi rekli. Poštujem Juventus, ali osjetio sam se prevarenim te sam morao napustio klub".

Sjajni desni bek je u sezoni 2016/2017 sa Starom damom osvojio duplu krunu u Italiji i izgubio finale Lige prvaka od Barcelone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

armin_armic
Tebe Barcelona nije cijenila,nije te Juventus cijenio,sta mislis ko si??radio si to sto si radio,igrao,i dobijao ogromne pare za to,sta hoces vise,da ti se klanjaju?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi