Cheillini: Ne želim da vidim Contea u Interu

Stoper Juventusa

Cheillini: Ne želim da vidim Contea u Interu

E. Škorić

Stoperu Juventusa Giorgiju Chielliniju nimalo nije drago što će Antonio Conte preuzeti Inter.

Conte i Chiellini su uspješno sarađivali u Juventusu, a sada je nekadašnji trener Stare dame i Chelseaja na pragu imenovanja na klupi Intera.

"Ne bih volio vidjeti Contea u Interu, ali to je život. Razumijem da je profesionalac, ali vidjeti ga u Interu bilo bi čudno. To nije kritika, svi znaju da imam poseban odnos s njim. Šta da kažem, nadam se da će sve dobro proći, ali da s Interom neće ništa osvojiti. Podržavao sam ga dok je vodio Chelsea, a sada u Interu, ma ne mogu, nema šanse...", poručio je Chiellini.

Kapiten Stare dame napušta 35 godina u avgustu, pa razmišlja li o budućnosti?

"Razmišljaš o tome, to je samo prirodno. U avgustu ću napuniti 35 godina. Igrat ću još godinu ili dvije, ali gotovo je nemoguće da ću igrati i treću".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ko će biti novi trener Juventusa?

"Nemate pojma koliko poruka svakodnevno primam o Juventusovom treneru. Vrlo sam miran i ne znam više od vas novinara, no uvjeren sam da će nam doći veliki trener. Ovo je bio pravi trenutak da Max ode. Vjerovatno je učinio nešto št ose više neće ponoviti. Ne bih se iznenadio da ga kasnije ponovo vidim u Juventusu", dodao je.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti