Dani Alves otkrio koji ga igrač najviše nervira

Brazilac baš i ne voli Jamesa Milnera

Dani Alves otkrio koji ga igrač najviše nervira

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Dani Alves izjavio je da je James Milner 'najdosadniji' igrač protiv kojeg je igrao.

Brazilski fudbaler šest puta je u svojoj karijeri imao priliku da igra protiv ekipe u kojoj je nastupao James Milner za kojeg je Dani Alves rekao da ga najviše nervira.

"Igrao samo protiv mnogo igrača, ali Milner je bio najdosadniji. On je uvijek tu iza leđa i prati te u stopu. Vrlo teško je igrati protiv njega bez obzira igrao on u odbrani ili napadao", rekao je Alves.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Milner je prošle sezone igrao za Manchester City u Ligi prvaka protiv Barcelone, a nekoliko puta se nije proslavio u duelima protiv Lionela Messija. Ipak, čini se da je na Alvesa ostavio potpuno drugačiji utisak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi