Dani Alves poručio da traži novi klub, a onda se oglasio amaterski tim iz San Marina i sve oduševio

Ponudili mu angažman

Dani Alves poručio da traži novi klub, a onda se oglasio amaterski tim iz San Marina i sve oduševio

E. Čaušević

Brazilski reprezentativac Dani Alves još uvijek je bez kluba nakon što mu je na kraju prošle sezone istekla saradnja s PSG-om.

Alves je prethodne dvije sezone igrao u francuskom klubu, ali je odlučio da neće produžiti ugovor, te da će potražiti novi tim. Brazilac ne razmišlja o penziji, a iako ima već 36 godina igra zaista sjajno.

Sve je impresionirao nastupom na Copa Americi gdje je s Brazilom uspio osvojiti trofej. No, sigurno da je očekivao da će brzo riješiti pitanje novog kluba, ali se to još uvijek nije desilo.

Alves je nasmijao sve nakon što se oglasio na Instagramu i poručio da traži novi posao.

"Tražim novi posao. Kome trebam poslati biografiju? Neka mi se javi neko ko ima vremena pročitati ga", napisao je Alves.

Nakon toga na društvenim mrežama oglasio se amaterski klub iz San Marina, Tre Fiori. Oni su sve nasmijali svojom objavom i ponudom Alvesu da karijeru može nastaviti u dresu njihovog kluba.

"Hej Dani. Vidjeli smo tvoju biografiju i nije loše. Mi smo Tre Fiori najuspješnija ekipa u San Mariju. Hoćeš li nam se priključiti i svojoj listi dodati još trofeja? Rado ćemo te dočekati ovdje iz dobar fudbal i ukusnu hranu. Dani Alves traži novi klub i ovo je naš prijedlog. Šta mislite da li će ga naši uspjesi i dobra hrana nagovoriti da dođe?", poručili su iz Tre Fiorija.

Top Komentari

AjdinVL
Dodji u Sarajevo svakako imamo problema sa bekovima.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi