Dani Alves došao u Barcelonu i ponudio usluge klubu: "Novac nije problem"
Foto - EPA

Legenda želi ponovo dres Katalonaca

Dani Alves došao u Barcelonu i ponudio usluge klubu: "Novac nije problem"

M. Šljivak

Iskusni brazilski fudbaler Dani Alves (38) ponudio je svoje usluge Barceloni.

Ovaj 38-godišnji defanzivac stigao je u Barcelonu na odmor i odlučio je ponuditi svoje usluge katalonskom timu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVC4wBIqWGP/[/instagram]

Spreman je obući dres ovog kluba i besplatno, a navodno je već i kontaktirao predsjednika kluba Joana Laportu i izrazio je želju da ponovo obuče dres tima sa Camp Noua.

"Ako Barca smatra da sam im potreban, sve što moraju napraviti je poziv. Smatram da još uvijek mogu dati svoj doprinos", rekao je Alves.

Novinar Oriol Domenech tvrdi da je Alves spreman igrati i besplatno.

"Ponudio je usluge klubu i već je kontaktirao klub. Novac u ovom slučaju ne bi predstavljao problem. Klub još uvijek nije donio odluku", istakao je Domenech.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTA6CatHKTo/[/instagram]

Dani Alves je od 2008. do 2016. godine nosio dres katalonskog velikana. Osvojio je apsolutno sve sa ovim timom, a nastupio je u 391 utakmici.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Guber
Kad bi Barcelona to prihvatila to bi značilo novo poniženje.
3 3
Mele
Xavi, Iniesta , Pyol, Alves, Deco, Ronaldinjo...Henry, Larson.Villa, Suarez, Ibra. Eto, sada tog kvaliteta nema...Nije samo Messi problem, nego smjena generacije a to se teze preboli, ne moze preko noci.Pa i,Real je kupio sve zvijezde prije 15 do 20 g, pa nisu bas sve osvojili odmah prvih godinaFigo, Zidan, Beckham, Ronaldo pravi, itd...tek su sa Zidan kao trener uzeli 3 lige sampiona..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi