Alves se pojavio u zanimljivom stajlingu: Svi mu se smijali kada su vidjeli šta je obuo na noge

Sada je baš pretjerao

Alves se pojavio u zanimljivom stajlingu: Svi mu se smijali kada su vidjeli šta je obuo na noge

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Dani Alves jučer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Barcelona je odlučila da vrati Alvesa u svoje redove nakon što je on raskinuo ugovor sa Sao Paulom, a s katalonskim klubom je potpisao saradnju do kraja ove sezone.

Ukoliko se iskusni 38-godišnjak dokaže do kraja sezone onda će Barcelona imati priliku da produži s njim ugovor na još godinu dana.

Alves je jučer zvanično predstavljen na Camp Nouu gdje ga je dočekao veliki broj navijača, a na njegovom licu se moglo vidjeti koliko je sretan što se vratio u Barcelonu.

On je u ovom klubu igrao osam godina i osvojio je sve što je mogao, te sigurno da nije mogao ni zamisliti da će na zalasku karijere ponovo zaigrati u dresu katalonskog tima.

Alves se jučer našao u centru pažnje zbog svog stajlinga kada je došao na predstavljanje.

Brazilac je obukao majicu i sako i izašao je na teren kako bi dao intervju za klupski kanal, a onda su mnogi shvatili da na nogama ima japanke što je nasmijalo javnost.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i stajati

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, to nije ništa novo za Alvesa koji često zna da eksperimentiše sa svojim stajlingom, ali ovaj put je čini se baš pretjerao.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i obuća

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Svakako puno zdravije za stopala nego ono u čemu "sav normalan svijet" hoda
5 0
King_Kenny
...ovo kao Joe Cole u Liverpoolu svojevremeno,mislio sam da to vise nikad niko nece pokusati,ali evo desilo se...do duse ovaj je bar neke pantole obukao,Cole je dosao u trenerci.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi