18

Komentari (18)

cccccc
Najveći problem je sto se VAR i ne gleda kada nesto treba svirati protiv Reala. Protiv Barcelone ponove (opravdano) penal jer je Ter Stegen izasao 2 cm, a nisu htjeli ponoviti kada su igraci Atletica ulazili u 16 kod izvodjenja penala. Takve stvari su sramotne. Ili dovoljno je samo pogledati zašto je Messiju poništen gol protiv Atletica, dok se Benzemi prizna isti takav protiv Sociedada. I ne znam zašto se ovdje samo Barcelona spominje. Kao da se samo oni žale na suđenje u korist Reala. Pogledajte samo izjave igrača Mallorce, Sociedada, Bilbaoa nakon utakmica protiv Reala u zadnjih nekoliko dana. Uzalud Realu titula kada ih svi protivnički navijači i igrači u Španjolskoj vrijeđaju i pljuju.
YouTalkinToMe
Ne mozes sa realovim navijacima, oni imaju jake argumente kad je suđenje u pitanju. Najjači im je argument : kmmmeee, i ti ne mozes nista protiv tako jakog i nepobitnog argumenta.
ubnt
Vas dvojica ako nemate svoj život , ne maltretirajte nas svojim frustracijama i glupostima ! Navijač Barce komentira Real !? Koliko moraš biti glup da pokusas ispasti objektivan ! Vas dvojica ste mjerilo !
YouTalkinToMe
Dobro šefe, necemo te maltretirati. Et mi nismo objektivni ali si ti i ostali realovci realni kad na golove koji se ponistavaju drugima a ne ponistavaju realu i penale koje se sude u korist reala,ne sude u korist drugih ekipa, iamte samo argument KMMEE. AL
YouTalkinToMe
Ali sta cemo sa drugim ekipame koje se bune: sociedad, getafe, bilbao i ko sve ne, nije barcelona jedina.
IvanKing
Nekad za Real nekad za Barcelonu , ne smijemo zaboraviti ligu prvaka Barca-Psg 6-1, dva poklon gola i 6 min produžetka gdje bi svatko normalan dao max 4 min, te Naravno famozna tekma Barca-Chelsea i dr sad nenabrojane, ali dobro sve vi barkelonci znate, inače navijam za Juve i Bayern...
halkberi
Prvu tekmu između Barcelone i Chelsea niko ne spominje?!
dinass
Samo idioti mogu reci da su ove 2 situacije iste i da je bilo ikakve namjere u drugoj
ryan.giggs
Jel to za real navijaš, o Dino?
dinass
Naravno pa necu za c...ne
YouTalkinToMe
Eto sad je causevic kriv sto je real kupio sebi sudije i sto je perez u var sobi.
ubnt
Causevicu nabijem te na k...c !
tuanzebe
Kralj i najbolji desni bek zadnjih 20 godina
m1987
Bio je najbolji, sad su to TAA, Hakimi i Carvajal
BobPaisley
@m1987 ...TAA je trenutno sa 21 godinom dvije sezone za redom ima po 12 asistencija kao bek u EPL,plus vec 4 osvojena trofeja,na dobrom je putu...ali Alves je definitivno najbolji igrac na toj poziciji svih vremena,plus je najtrofejniji igrac u ligama petice ikada,njegove uspjehe tesko moze dostici neko na toj poziciji.
m1987
Rekao je najbolji bek zadnjih dvadeset godina, to znaci najbolji na toj poziciji i trenutno, a trenutno nije ni blizu. Sto se tice svih vremena, bili su tu i carlos alberto, cafu, zaneti i td, ali definitivno jedan od najboljih svih vremena na svojoj poziciji.
vence
Cafu paradajz inace sadio ☺
BobPaisley
@m1987 ...pardon,Carlos Alberto,ucinilo mi se Roberto Carlos,vid nije vise kao sto je bio,moja greska.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.