Allegri objasnio kako ga je Juventus izdao prošlog ljeta

Odbio ponudu života zbog njih

Allegri objasnio kako ga je Juventus izdao prošlog ljeta

E. Čaušević

Massimiliano Allegri će se ovog ljeta gotovo sigurno vratiti trenerskom poslu nakon godinu dana pauze.

Allegri je odlučio da se odmori od svega nakon što je kraju prošle godine dobio otkaz u Juventusu. On je bio pod ugovorom sa Starom damom sve do prije nekoliko dana, te se nije brinuo oko finansija dok je mirno odmarao.

Međutim, poručio je da je odmor završen i da će se ovog ljeta sigurno vratiti trenerskom poslu. On je i prethodni period imao nekoliko ponuda, ali nije htio da žuri s povratkom na trenersku klupu.

"Nekako sam se restartovao i napunio baterije. Boravio sam s porodicom u Livornu i baš sam se odmorio. Tražim klub čiji projekat će za mene biti najbolji, ali ne žurim s povratkom. Bilo je već nekih ponuda, ali ništa zbog čega bih ranije prekinuo odmor", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je otkrio da je prije dvije godine imao ponudu života jer se za njega raspitivao Real Madrid, ali je to odbio zbog Juventusa. No, oni su ga iznevjerili samo godinu dana kasnije kada su mu uručili otkaz.

"Imao sam prije dvije godine ponudu od Real Madrida, ali sam to odbio jer sam još imao ugovor u Juventusu. Nisam htio da odem na taj način i bio sam vezan za klub. Ipak, naredne sezone su mi dali otkaz", prisjetio se italijanski stručnjak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...zato su se usrecili sa velikim strucnjakom Sarrijem.
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi