Novi problemi za Jamesa Rodrigueza

Povreda Kolumbijca

Novi problemi za Jamesa Rodrigueza

U Real Madridu su zabrinuti nakon vijesti da je James Rodriguez zaradio povredu koljena tokom reprezentativne akcije.

Navodno je medicinski tim kolumbijske reprezentacije već kontaktirao Real zbog povrede ofanzivca kraljevskog kluba.

Naredni korak će biti detaljni pregledi kako bi se utvrdila težina povrede Jamesa Rodrigueza. Pregledi bi trebali biti obavljeni u Miamiju (SAD), u narednim danima.

Ono što je sigurno jeste da Rodriguez neće igrati naredni meč za Kolumbiju, protiv Peura. Za sada se strahuje da bi povreda mogla biti teža, ali nade da to nije tako i dalje postoje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, James se tek riješio problema zbog kojih je nekoliko sedmica bio van stroja, dok je van terena bio i u prvoj polovini septembra zbog povrede lista.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi